Close
About me

Mijn naam is Rob Sneltjes geboren in Amsterdam in 1962. Ik ben jong begonnen met muziek.

Op mijn dertiende  had ik een drive-in discotheek en op mijn zeventiende speelde ik in een band als bassist. Muziek in welke vorm dan ook is nooit uit mijn leven verdwenen. Ook op  jonge leeftijd ging ik al naar concerten, mijn eerste concert was op een koude winterdag in November 1978 in de Jaap Eden hal Amsterdam waar AC/DC speelde, er zouden er nog velen volgen en wat mij betreft mag het laatste concert nog ver weg in de tijd blijven. Vanaf mijn achttiende jaar ben ik begonnen met fotograferen.

Ik heb diverse cursussen gevolgd en heb een  opleiding  gehad  op de Fotoacademie Amsterdam. Nog steeds loop ik met een camera onder mijn arm als ik het land door cross. De laatste 7 jaar ben ik me aan het verdiepen in concertfotografie. Het is voor mij een uitdaging om de emotie en energie van een artiest vast te leggen. Dat blijft het mooiste van concertfotografie. Daarbij fotografeer ik voor diverse E-zine’s  o.a.:  Never Mind The Hype, Festival/info, Bluesmagazine, 3Voor12/Utrecht,  en ben ik huisfotograaf van de Melkweg, P60 en Fluor,  waar ik het 100% naar mijn zin heb.

Wat fotografeer ik?

Mijn interessegebieden in fotografie zijn: Landschaps-, Natuur-, Steden- en Concertfotografie.

Foto's bestellen

Mocht je foto’s willen bestellen van concerten die ik heb gefotografeerd of anders; Dit kan o.a. op hout, canvas, plexiglas, forex  etc.

Prijzen

Een Foto op canvas , formaat 75 x 50 cm in hoge resolutie  met een ophang setje kost je € 75,- Voorbeelden kun je bij mij thuis op afspraak komen bezichtigen!

Materiaal waar ik mee werk

Canon 5D mark III, Canon 6D, Canon  EF 17-40mm F/4.0 L, Canon 24-70 2.8, Canon 70-200 f2.8 is ii, Canon EF 50mm F/1.2 L USM, Canon 16-35 2.8 ii, Canon Speedlite 600 EX II-RT.