Close

Contact

Op zoek naar een fotograaf?

Mocht je ooit een fotograaf zoeken voor een fotoshoot tijdens je feestje, met je band, of van je dieren of foto’s voor je portfolio, je website of wil je een optreden laten fotograferen. Of misschien heb je andere uitdagingen voor me, neem dan gerust contact op. Wie weet kunnen we samen van jouw wens iets unieks maken! Geef me een belletje of stuur me een bericht via onderstaand formulier.

Contact gegevens

Rob Sneltjes
Adres: 
Scheeperslaan 7
Postcode / 
Woonplaats: 3707XN, Zeist
Tel: +31621216047
KvK: 66213355

Stuur een bericht

Vragen of opmerkingen? Stuur me een bericht!

Copyright

Op de foto’s op deze website is het copyright van toepassing volgens artikel 1 van de Auteurswet 1912 . Geen enkele foto op deze website mag worden verveelvoudigd, gekopieerd, ge(her)publiceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, zij het in drukwerk of elektronisch, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van de fotograaf.

De fotograaf heeft als maker van de foto in eerste instantie het auteursrecht. Het auteursrecht geeft de maker van het werk het exclusieve recht om dat werk te exploiteren. De fotograaf beslist of een foto openbaar mag worden gemaakt en/of verveelvoudigd. Het auteursrecht geeft de fotograaf het morele recht op naamsvermelding. Voor publicatie of vermenigvuldiging van een foto is toestemming nodig van de fotograaf. Bij publicatie en vermenigvuldiging van een foto wordt een prijs in overleg bepaald.